In de winkel

Winkel

En toen lag De rafelranden van Europa in de winkel. Een hele eer om tussen al die andere auteurs in het schap te liggen!

Bij Van Stockum in het centrum van Den Haag ligt het boek ook nog eens op een hele mooie plek: ‘actueel’. Dat klopt wel! De grenzen van Europa zullen een prominente rol spelen tijdens het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie, dat op 1 januari is begonnen.

Door conflicten in een ring rond Europa – van de Kaukasus tot de Sahel, en van de Zwarte Zee tot de Golf van Aden – heeft de EU te maken met grensoverschrijdende problemen als terrorisme en de vluchtelingencrisis. De rafelranden van Europa plaatst deze actuele onderwerpen in een historische context.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s