Terug op de radio

OVT

Als historicus stem je zondagochtend altijd trouw de radio af op het VPRO-radioprogramma OVT voor een wekelijkse dosis historisch nieuws. Vandaag bleek De rafelranden van Europa in het stapeltje historische boeken te zitten dat Bart Funnekotter besprak in de uitzending! Een ‘nuttig overzicht’ van onze Europa’s lange relatie met de landen om ons heen en van ‘wat we in het achterhoofd moeten houden als we met die mensen omgaan’, aldus Funnekotter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s