Een avond met Robert D. Kaplan

Duister Europa

De boeken van Robert D. Kaplan zijn sinds ik in de jaren ’90 zijn Balkanschimmen las een inspiratie geweest voor mijn reizen en voor mijn eigen werk. Hij toert nu Nederland en België ter promotie van de Nederlandse vertaling van zijn nieuwe boek: Duister Europa. De vertalingen van Kaplans boeken verschijnen net als mijn eigen boek bij Spectrum. Mijn vreugde was groot toen de uitgever me uitnodigde voor een diner met Kaplan. Een geweldige kans om vier uur lang van gedachten te wisselen met mijn grote voorbeeld! Het was een zeer bijzondere avond. En ja, ook zijn nieuwe boek is weer zeer de moeite waard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s