Interview in Maatschappij & Politiek

_84531838_kievmonument

Een tijdje terug had ik een uiterst prettig gesprek met hoofdredacteur Ivo Pertijs van Maatschappij & Politiek, het vakblad voor maatschappijleer. Het resultaat is opgenomen in het nieuwste nummer, dat in teken staat van het referendum over het associatieakkoord met Oekraïne. In het interview ga ik in op het belang van de historische context om de gebeurtenissen van vandaag te begrijpen. Met de geschiedenis in het achterhoofd wordt bijvoorbeeld meteen duidelijk waarom Moskou en Kiev ruziën om een standbeeld van Vladimir de Heilige (978-1015).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s