Een tweetal recensies online

BOOKS-PURPLE

Onlangs zijn nog een tweetal recensies van De rafelranden van Europa online verschenen. Allereerst is daar het oordeel van de PA-academie. ‘Voor iedereen die naar een historisch perspectief verlangt bij de hedendaagse nieuwsberichten over de Europese grenzen, is dit een échte aanrader’, aldus de recensent, ‘In De rafelranden van Europa wordt duidelijk hoe belangrijk Europa’s rafelranden in de loop van de geschiedenis zijn geweest voor Europa’s interne stabiliteit en welvaart.’

Sander Carollo van de Belgische Humanistisch-Vrijzinnige Vereniging is ook van mening dat De rafelranden van Europa de ‘broodnodige historische achtergrond bij de actualiteit van vandaag’ biedt. Hij concludeert:’Het werk biedt met zijn lage drempel voor lezers die de randen van Europa nog niet ontrafeld hebben, maar hierover getriggerd zijn door de actualiteit, zeker interessante lectuur.’ Altijd leuk om te lezen dat mensen enthousiast zijn over mijn boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s