Oekraïne: referendum over een rafelrand

referendum

Tijdens een wandeling door het centrum van Den Haag trof ik bij boekhandel Paagman op de Lange Poten een aangename verrassing: een speciale display in de etalage met boeken die een licht kunnen werpen op het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne op 6 april.

En jawel, De rafelranden van Europa staat er ook bij! Het eerste hoofdstuk over Rusland biedt het broodnodige historische perspectief. Dat perspectief ga ik binnenkort ook uiteenzetten in een gastcollege op de Hogeschool van Amsterdam. Ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de discussie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s