Rafelranden in het nieuws

tientallen-doden-bij-grensconflict-armenie-en-azerbeidzjan

Bijna was hij me ontschoten, maar afgelopen vrijdag is in het Nederlands Dagblad een korte recensie verschenen van De rafelranden van Europa. Recensent Herman Veenhof ziet het als ‘een goed achtergrondboek voor hen die in de hectische ontwikkelingen van nu even een stap terug willen zetten’.

Bijvoorbeeld voor wie wil weten hoe het ook alweer zit met het door velen vergeten ‘frozen conflict’ aan de rand van Europa tussen Armenië en Azerbeidzjan, dat dit weekend weer kort oplaaide. De recensie van het Nederlands Dagblad is ook hier terug te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s