De reis langs/met de rafelranden

Lezing BZ

Afgelopen week heb ik op uitnodiging van de Directie Europa en de Eenheid Strategische Advisering een lunchlezing gegeven over De rafelranden van Europa bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Een goed geïnformeerd publiek met scherpe vragen. Het blijft leuk om lezingen te geven!

Ondertussen houdt de aandacht voor het boek onverminderd aan. Sterker nog, de derde druk gaat naar de drukker en ligt binnenkort in de winkel! Dat belooft wat voor juni, wanneer ik weer terug ben in Nederland na een reis langs andere rafelranden op deze aardbol. De eerste lezingen staan alweer gepland.

En zo’n lange reis is natuurlijk ook uitstekend geschikt om goed na te denken over het tweede boek…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s