Maand van de Geschiedenis

MVDG_LOGO_ZW_DIAPOS

Oktober is de Maand van de Geschiedenis. In de woorden van de organisatie hét grootste historische evenement van Nederland. Dit jaar is het thema ‘Grenzen’ met als motto: ‘Ontdek gisteren, begrijp vandaag’. De rafelranden van Europa sluit daar volgens mij naadloos op aan. Ik ben dan ook erg blij dat ik onlangs te horen kreeg dat het boek tijdens de Maand van de Geschiedenis in de schijnwerpers komt te staan.

Zelf werk ik momenteel aan een essay voor het Maand van de Geschiedenismagazine. En in oktober ga ik weer diverse lezingen verzorgen. Een overzicht is te vinden in de agenda. Ook geïnteresseerd in mijn verhaal? Neem dan contact op met de Stichting Schrijvers School Samenleving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s