Het podium op!

zwolle_1

De afgelopen maanden heb ik gemerkt dat het schrijven van een boek niet alleen heel erg veel voldoening geeft, maar ook veel deuren opent. Een van de leukste dingen om te doen is misschien wel optreden als spreker.

Vorige week heb ik op de door de Atlantische Commissie en de Hongaarse ambassade georganiseerde nascholingsconferentie ‘De Hongaarse Opstand – 60 jaar later‘ een verhaal gehouden over de opvang van Hongaarse vluchtelingen in 1956. En afgelopen maandag heb ik de lange reis van Den Haag naar Heerlen gemaakt om in het monumentale Glaspaleis van SCHUNCK* te spreken over mijn boek.

Dat smaakt naar meer! Gelukkig staan er tijdens de Maand van de Geschiedenis meerdere lezingen op de agenda. Te beginnen bij het Geschiedenis Festival morgen in Haarlem, waar ik met Zihni Özdil in discussie ga over actuele grensconflicten en de historische grenzen van Europa. Ik heb er zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s