En toen was er een vijfde druk!

5e-druk-small

Het is ongeveer een jaar geleden dat ik de laatste woorden van de eerste versie van De rafelranden van Europa op papier zette. Inmiddels heb ik de vijfde druk in handen! Dat had ik een jaar geleden echt niet durven dromen.

In de tussenliggende tijd tuimelden de ontwikkelingen in Europa en zijn rafelranden om elkaar heen. Daarom heb ik de verschillende herdrukken gebruikt om actuele gebeurtenissen als het Brexit-referendum in het Verenigd Koninkrijk en de mislukte coup in Turkije mee te nemen in mijn verhaal.

Dat verhaal kan ook nog steeds op positieve recensies rekenen. Onlangs recenseerde Mark Beumer De rafelranden van Europa voor Kleio-Historia. Volgens hem ‘draagt het boek bij aan een beter begrip van global history‘ en kan het ‘makkelijk worden ingezet in het geschiedenisonderwijs’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s