Jubileumnummer

petit-journal

Onlangs verscheen het jubileumnummer van Geschiedenis Magazine, 50 jaar nadat het eerste nummer van (toen nog) Spieghel Historiael in de winkels lag. Spieghel Historiael was het eerste volwaardige en landelijke geschiedenistijdschrift voor het algemene publiek in Nederland. In het jubileumnummer wordt teruggeblikt op de geschiedenis van het blad.

Ik ben er trots op dat ik de laatste vier jaar ook regelmatig een bijdrage heb mogen leveren aan het Geschiedenis Magazine. Zo ook in het jubileumnummer met een artikel over de golf van anarchistische terreuraanslagen die rond 1900 over de wereld spoelde. En ook voor 2017 staan weer mooie artikelen gepland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s