Stilte na de storm

HN0617

Het is enige tijd geleden dat ik een bericht op mijn website heb geplaatst. Dat komt omdat ik de afgelopen weken tussen flesjes en luiers bivakkeerde. Daar is (gelukkig) nog geen verandering gekomen, maar de rust is na de geboorte van onze zoon wel een beetje wedergekeerd.

Inmiddels probeer ik het werk aan mijn tweede boek – werktitel ‘Intermarium’ – weer op te pakken. En ondertussen ben ik na een korte afwezigheid weer teruggekeerd in de kolommen van het Historisch Nieuwsblad. In nummer 6 van 2017 staat een artikel over de vijf helden van de Russische president Vladimir Poetin: Ivan de Verschrikkelijke, Peter de Grote, Catharina de Grote, Alexander I en Jozef Stalin. Zoals de lezers van De rafelranden van Europa weten, past Poetin in een eeuwenoude Russische traditie van autocraten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s