Even iets heel anders…

Cover_8-2017

Voor het laatste nummer van 2017 van Geschiedenis Magazine begaf ik mij op voor mij wat minder bekend terrein en schreef ik een artikel over de Nederlandse invasie van Engeland in 1689 of, zoals het in de Britse geschiedenisboeken gloedvol heet, de Glorious Revolution. Tot mijn plezier is het verhaal over hoe stadhouder Willem III met slimme propaganda de Britten succesvol Europa in wist te trekken het coverartikel geworden in deze tijden van het naderende vertrek van de Britten uit de Europese Unie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s