In de winkel!

Doos

Een bijzonder moment: de pakketbezorger voor de deur met een doosje met de eerste exemplaren van je nieuwe boek. Ik ben er heel erg blij mee! Vanaf nu ligt het overal in Nederland in de boekhandel en kan iedereen het lezen.

De spoken van Visegrád beschrijft de turbulente gebeurtenissen in Polen, Hongarije en Tsjechoslowakije tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. Een geschiedenis die in West-Europa zo goed als vergeten is, weggedrukt door de communistische tijd, maar in die landen zelf nog nauwelijks is verwerkt en de grondslag vormt voor het huidige denken in de Visegrád-landen over de toekomst. Een boek voor wie wil weten waar hedendaagse politici als Viktor Orbán, Jarosław Kaczyński, Andrej Babiš en Robert Fico de mosterd halen.

De eerste lezingen over De spoken van Visegrád zitten er ook al weer op. Afgelopen zaterdag was het Bookstore Day en werd ik hartelijk ontvangen bij Boekhandel Douwes in Den Haag en Van Stockum in Leiden. Ook benieuwd naar mijn verhaal? Neem dan contact op met De Schrijverscentrale.

Een gedachte over “In de winkel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s