Maand van de Geschiedenis

Eindhoven

De Maand van de Geschiedenis zit er voor dit jaar weer op! Het is het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Honderden culturele, literaire en mediaorganisaties brengen geschiedenis onder de aandacht. Zelf heb ik met lezingen op diverse plaatsen in het land – zowel over het immer actuele De rafelranden van Europa als over het nieuwe De spoken van Visegrád – ook een bescheiden bijdrage geleverd.

Maar het einde van oktober hoeft wat mij betreft niet betekenen dat geschiedenis geen aandacht meer verdient. Integendeel! Ook de komende maanden zal ik lezingen geven met Het Grote Orbán College voor Haagsch College als mooie stip aan de horizon. Heeft u ook interesse in mijn verhaal? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s