Iron Sky Film Festival

IronSky

Op 17-18 november organiseerden bevlogen jonge Slowaken en Tsjechen in het Humanity House in Den Haag de eerste editie van het Iron Sky Film Festival. De vertoonde documentaires toonden de moeizame democratische ontwikkeling in hun land na de val van het IJzeren Gordijn en de uitdagingen waar beide landen voor staan.

De documentaires vormden tevens een vruchtbare voedingsbodem voor een levendig debat. Samen met Gabriel Sipos van Transparency International en Michal Vašečka van het Bratislava Policy Institute besprak ik de actuele én historische ontwikkelingen in Slowakije. Ook geïnteresseerd in mijn verhaal? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s