Het eerste oordeel

Trouw-klein

Altijd spannend: het wachten op de eerste recensies. Gisteren stond de literaire bijlage Letter & Geest van dagblad Trouw vrijwel geheel in het teken van Brexit. Tot mijn grote vreugde was er ook een pagina gereserveerd voor de recensie die recensent Paul van der Steen schreef over De nieuwe rafelrand van Europa – De eeuwenlange voorgeschiedenis van Brexit en Trump. Zijn oordeel zorgde voor een nog grotere glimlach op mijn gezicht. De korte samenvatting: ‘Meesterlijk uitgelegde materie – en dat in kort bestek.’ Het was voor mij een heel mooi begin van het weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s