Het Grote Orbán College

 

HaagschCollege

Gisterenavond stond ik in een volle zaal in perscentrum Nieuwspoort op het podium voor ‘Het Grote Orbán College‘, georganiseerd door Haagsch College. In anderhalf uur door de carrière van de man die door de een wordt vereerd als held en door de ander wordt gezien als ‘Victator’. Natuurlijk met oog voor de belangrijke rol die het verleden van Hongarije speelt in de Hongaarse politiek en met een doorkijkje naar de toekomst van Orbán, zijn land en de relatie met de rest van de Europese Unie.

Wie ‘Het Grote Orbán College’ heeft gemist kan terecht bij de mooie samenvatting van het Montesquieu Instituut of mijn boek De spoken van Visegrád – De onbekende geschiedenis van Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije (ook geschikt voor wie na het college nóg meer wil weten). Of nodig me ook uit voor een lezing of college, bijvoorbeeld via De Schrijverscentrale.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s