Gesnapt!

Elsevier_bureau_MP

Dit weekend bladerde ik in de boekhandel gedachteloos door de jongste editie van weekblad Elsevier – een artikel over groen beleggen had mijn aandacht getrokken – toen mijn oog viel op een foto van een overleg van minister-president Mark Rutte en zijn adviseurs in het Torentje. Toen ik zag wat er rechts op zijn bureau onder handbereik lag, krulde zich een grote glimlach om mijn lippen (ook al wist ik al dat hij een exemplaar in zijn bezit heeft).

Dat gebeurde ook toen ik een pakketje kreeg overhandigd met daarin de presentexemplaren van de achtste(!) druk van De rafelranden van EuropaNu maar hopen dat al die mensen ook het vervolg De nieuwe rafelrand van Europa gaan lezen om ook te weten hoe het zit met de lange aanloop naar Boris Johnson en Donald Trump!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s