Bewegend beeld

Parmando

Een tijdje geleden reisde ik op een druilerige vrijdagmiddag naar Utrecht voor de opnamen van een interview voor cultuurzender Parmando 24Culture. Het werd een diepgravend gesprek met interviewer Jaap van Stralen naar aanleiding van De nieuwe rafelrand van Europa.

Boris Johnson, Donald Trump, Hendrik VIII en Winston Churchill: ze passeerden allemaal de revue. En omdat De nieuwe rafelrand van Europa een vervolg is op De rafelranden van Europa waren er ook nog mooie bijrollen weggelegd voor Vladimir Poetin en de Poolse loodgieter. Kijk het gesprek terug op Parmando 24Culture.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s