How to lie with history

Gezinsuitbreiding! De rafelranden van Europa, De spoken van Visegrád en De nieuwe rafelrand van Europa krijgen gezelschap. Zoals ik laatst al in de BNR Perestrojkast verklapte, werk ik onder de titel How to lie with history aan een vierde boek dat zoals het er nu naar uitziet in 2021 bij uitgeverij Unieboek | Het Spectrum zal verschijnen. Een boek voor iedere politicus of potentaat die wil weten hoe hij zijn voordeel kan doen met geschiedenis. Goedschiks, maar – zoals de titel al verraadt – vooral kwaadschiks.

Een gedachte over “How to lie with history

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s