Voorbij de vakantie

De zomervakantie loopt op zijn einde. Het is tijd om weer vooruit te kijken. En dan ligt er veel moois in het verschiet. Op de Balkan heb ik niet stilgezeten. Er werd druk heen en weer gemaild met de uitgeverij in Amsterdam. Het resultaat is dat er inmiddels een – ongecorrigeerde – versie van De macht van het verleden terug is van de drukker. Mooi op tijd voor De Beste Boeken Live op 29 augustus in Utrecht.

En alles ligt op koers voor 6 oktober, de verschijningsdatum. Zo wordt er ook hard gewerkt aan de podcast die het boek zal begeleiden. Wie live mijn blik in het brein van Poetin en andere potentaten wil beluisteren, kan nu alvast contact opnemen met De Schrijverscentrale voor een lezing in het najaar. Of kom tijdens de Maand van de Geschiedenis naar het Geschiedenis Festival in Haarlem!

2 gedachten over “Voorbij de vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s