Yay! Vier ballen in NRC!

Iedere auteur zit altijd nagelbijtend te wachten op de recensies van het nieuwe boek. Wordt het neergesabeld of opgehemeld? Jeroen van der Kris schreef in NRC een lovende recensie van De macht van het verleden. Het oordeel? Vier ballen! Dat zorgt voor een glimlach van oor tot oor.

De door Van der Kris aangehaalde frappante geschiedenis van Panfilov’s 28 ‘Het is slechts één van vele voorbeelden van hoe autoritaire en populistische leiders de geschiedenis gebruiken voor politiek gewin, zo laat historicus Ivo van de Wijdeven mooi zien in zijn nieuwe boek De macht van het verleden. Hoe doen zij dat, vroeg hij zich af, en waarom werkt het zo goed?’ Lees het allemaal in De macht van het verleden!

Live mijn verhaal aanhoren? Kijk dan in de agenda waar dat kan. En wie niet kan wachten, kan natuurlijk altijd nog terecht bij de podcast van De macht van het verleden, die met 2 maanden gratis lidmaatschap te beluisteren is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s