Macht in herdruk

Hij ligt inmiddels al weer een tijdje in de winkel, maar ik had er hier op deze plaats nog helemaal geen aandacht aan besteed… de tweede druk van De macht van het verleden! Met mooie woorden van Beatrice de Graaf en NRC op het omslag. Ik ben er heel blij mee dat het boek al zo vaak over de toonbank is gegaan. Hoe meer mensen inzicht krijgen in de slinkse wijze waarop politici het verleden inzetten, hoe beter!

De macht van het verleden toert nog steeds door Nederland. Ook benieuwd naar mij verhaal? Neem dan contact op. En ondertussen staat het denken zeker niet stil. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuwe projecten en er zit nog veel moois in het vat. Watch this space!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s