De nieuwe rafelrand van Europa

9789000367498_DenieuwerafelrandvanEuropa_voor_web

Er komt weer een nieuw boek aan! In de aanbiedingscatalogus non-fictie voor het voorjaar van 2019 heeft mijn uitgever ook De nieuwe rafelrand van Europa opgenomen (pagina 40-41). Het boek beschrijft de woelige geschiedenis van de relatie tussen Europa en het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten – ook wel: de Anglosfeer. In die zin gaat het nieuwe boek verder waar De rafelranden van Europa ophield.

Met de Amerikaanse president Trump in het Witte Huis en de aanstaande Brexit keren de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk zich steeds verder af van het continent. Terugkijkend op de geschiedenis is het niet de eerste keer dat ze dit doen. Maar de cruciale vraag is: kan de Europese Unie nu wel zonder hen? Hou deze website in de gaten voor meer nieuws over De nieuwe rafelrand van Europa. Het boek verschijnt eind februari, maar is nu al te reserveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s